arcencil Creative Commons License 2008.03.27 0 0 159

Jolcsi, megnéztem az nlc-n a dolgaidat, de egyszerűen nem tudok oda írni, mert mindig elszáll. Egyébként is kész katasztrófa mire sikerült megnyitnom 1-1 képedet, tetű lassú lett az új design miatt.

A lényeg, hogy gyönyörűeket varrtál! Nagyon szép munka mind, különösen a két hímzett blézer tetszik. A fodros galléros melyik modell?? És a saját anyagából van a fodor rajta? Nem látom jól a képen.

Most min ügyködsz? Tavaszi tervek?

Egyébként tegnap nem jutottam el a Kenuába, alig volt időm berohanni a VGC-be illetve a szemben levő I love Texil-be. Most az I love Textil és a Megbolondultunk bolt ugyanaz?

Én még mindig nem varrtam semmit. Sem időm, sem ihletem nincs :-( Egyébként rájöttem, hogy tele a szekrényem tavaszra való ruhával és nem akarom nagyon bővíteni, mert remélem, hogy jövő tavaszra már hárman leszünk és akkor úgysem fogok kosztümben járni. Meg a nyári ruhákat sokkal élvezetesebb (és könnyebb ;-) ) varrni.

Ezért is nem jelentkeztem végül Vogue ügyben - bár nagyon csábító volt a Kicsoda által megküldött leárazásos nap. Most egy kicsit átalakítom a ruhatáram, olyan rucikat akarok varrni ami lapos cipős, kicsit kényelmesebb sportosabb modell, hogy majd ki tudjam használni az elkövetkezendő időkben.