Jégcsillag Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1558
Szia Papajó! Én már tavaly nyár óta szenvedtem vele,csak előszőr azt hittem aranyér,és Reparonnal kentem! Sokáig nem mentem orvoshoz,mert féltem!/ekkor még nem repedt/Januárban repedt előszőr,na attól kezdve csíp,fáj,viszket! De ez már a múlt! remélem így is marad! Rászántam magam a dokira! Előszőr a Posterisan kúpot írta,meg Parafinolajat! Az olaj nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!! Reggel este 1-1 kanál!Sok folyadék,korpa!!! Na egy darabig jó volt,de nem akart gyógyulni visszamentem!Kaptam a posterisan kenőcsöt! Megmondom őszintén szerintem,ha jobban figyeltem volna az olaj meg korpa...stb nem tartott volna sokáig!Na vissza megint,na akkor volt a lábakat széttárt amit meséltem! Végül kiderült,hogy felszínes,de két centire befele is megrepedt! Nekem nem váladékozik/zot/csak csíp,meg ég,meg vérzik!Egyépként a doki nagyon rendes maga a vizsgálat nem fájt,csak nagyon feszültek a repedések!A krém neve Rectogesic 4 mg/g végbélkenőcs!! Sűrgősen szerezd be! Figyu ismerek olyat,hogy 13 cm-es repedés befele és elmúlt,úgyhogy fel a fejjel!:-)
Előzmény: papajó (1557)