Sziasztok!
Beszállok a beszélgetésbe én is... szóval, tegnap voltam 6 hetes kontrollon (az ars medicanal) és mindannyiunk kedvenc doktora gyógyultnak nyilvánított!! :-)
Konkrétan azt mondta, h utoljára születésem napján volt ilyen szép a fenekem. :-)))
Erre én kérdeztem, h "de akkor mi van azokkal a dudorokkal?" (igen, nekem még mindig nem lebenyek, 6 hét után sem, hanem dudorok). Azt válaszolta, h azokkal ne is foglalkozzak, nem baj, h ott vannak, ráadásul a következő hónapok során fognak is zsugorodni.
Nem tudom már, ki írta, hogy ennek az orvosnak kizárólag az egészségügyi szempont a fontos, de teljesen egyetértek ezzel.
Azt gondolom, h egyáltalán nem hanyagságból nem vesz a dudorokról tudomást (pontosabban arról, h ezek zavarnak bennünket), hanem mivel ez már nem egészségügyi probléma, ő TÉNYLEG tökéletesen szépnek látja a fenekünket!
Ráadásul mivel szociális szempontból nem valami érzékeny, szerintem meg sem ÉRTENÉ, h mi a csuda bajunk van, mivel minden oké.
Nekem ez volt a benyomásom.
Én egyébként azt hiszem, megint ide jönnék műtétre. így a fórumon szerzett információkkal nem volt olyan nehéz, a gyógyulás is oké volt, a dudorok/lebenyek meg ezek szerint normális jelenség.
Lujzici
Ui: szerintetek meddig kell inni az olajat? Én már szívesen leállnék vele teljesen, bele se merek gondolni, mennyi kalória lehet benne. :-(