breien Creative Commons License 2008.03.23 0 0 35790
no de milyen áron drága aamen?

Hány emberélet árán nő az a "profit"? a mostani gondolkozásmódjuk éppen ezt vetíti előre.

Tudod, egy korrekt "üzleti biztosító" egész másképpen közelít ehhez a témához.

Azért prefarálja a prevenciót, mert azzal a mostani tényleges kiadásait csökkentheti azáltal, ha egészséges életvitellel az emberek egyre később veszik rendszeresen igénybe az ellátást. Minden üzleti biztosító tisztában van azzal, hogy az egészségügyi piacra belépve, neki teljesítenie kell.
A díjat így határozza meg.
A kockázati díjba azt is bele veszi, amit neki most kell teljesítenie.
Ha azt látja, hogy a "népegészségügyi mutatók" a piacon a szokásostól lényegesen rosszabbak, akkor elsődleges feladata, hogy olyan prevenciós programokat dolgozzon ki, ami X idő után javít-hat ezen a helyzeten. Ez, jelentős "kárhányad" csökkenést eredményezhet számára, ami esetleges szolgáltatás bővítést, a "díjtartalék" növelését eredményezheti ezzel azok későbbi ellátását biztosíthatja magas szinten, akik eddig csak fizettek, de" szolgáltatást" nem vettek igénybe.

bocs, ez bonyolultabb annál, hogy ebben a topicban kifejtsem. (sajnos, a mi döntésthozóink eddigi ténykedéseikkel egyáltalán nem azt bizonyították, hogy ők bármilyen ellátást is akarnának biztosítani ebben az országban. eddig, még csak a "lenyúlás" érdekelte őket, ezt bizopnyították, oldalfüggetlenül )
Előzmény: aamen (35784)