PuPu Creative Commons License 2008.03.23 0 0 5033

Te szomorúszemű, a Párt nekem nem olyan volt, mint az Isten, - nem kellett hinnem benne, - egyébként én leginkább magamban hiszek, meg az emberi kapzsiságban és az ostobaságban, - így tehát benned is...

Viszont a társadalmi berendezkedés tetszett, mert nem voltam olyan ostoba, mint te, - én tudtam, hogy ha egy tortából egyesek több szeletet esznek, akkor a többieknek kevesebb jut.

Az, hogy kordában tartották a jövedelemkülönbségeket pont a te fajtádnak, a tátottszájú ostobáknak kedvezett, - a sültgalamb időnként belerepült, oszt lehetett punnyadni tovább arról ábrándozva, hogy ha véletlen neked kellene gondoskodni magadról, az akkor mekkora királyság lesz, - jóllehet lusta vagy, mint a dög és emellé még képzetlen és buta is, - le volt borítékolva egy rendszerváltás esetén, hogy éhen fox halni.

Hogy ma még élsz, az maga a csoda, de látom, már a szemétdombon kell kotorásznod, ha enni akarsz, és te még sokáig fox élni, - ne aggódj, annyi neked, meg egy bambi...

Szerintem menj, oszt csókold meg Thürmer elvtársat, - nagy szívességeket tesz nektek folyamatosan, te is tehetnél neki egy szívességet!

:O)))

 

Előzmény: Törölt nick (5032)