breien Creative Commons License 2008.03.23 0 0 35783
Kedves Tecs.

Nézzük a "bazinagymagyarvalóságot".

Decemberben, még a koalíciós partnert is "átverte" a szadesz, amikor a szavazás napján azokat a "módosító" indítványokat "hirtelen" benyújtották. Akkor írtam "ezektől, még a bűnözők is tisztességesebbek, mert nem úgy kezdenek el egy közös "vállalkozsát", hogy az elején átverik egymást. Ezek, még a jóídesanyjukat is átverik, ha a pillanatnyi érdekük úgy kívánja" visszakeresheted.

Cáfold nyugodtan az állításomat, abban az esetben, ha valótlant írtam.

Tudod, a "versenyszfárában", ha hosszútávon akarsz fennmaradni, a kölcsönös bizalom mindennek az alapja ( ezt köllene megtanulni végre, 18 év után a mi döntésthozóinknak. )
Ennek hiánya vitte az országot mára abba a kilátástalan helyzetbe, amiből ezzel a bagázzsal kiutat nem látok.

A piaci biztosítók első lépésben, "kockázatelemzést" végeznek. Aminek elsődleges szempontja, a "politikai kockázat", ami Mo.-on mínuszba esett vissza.
Ahol emberek egészségének romlása az ő profitjukat csökkentheti, evidens, hogy figyelembe veszik az adott "veszélyközösség" kockázati tényezőjét ( adott esetben a népegészségügyi mutatóit) Erre építenek fel egy közép és hosszútávú "prevenciós programot", hogy a befektetett tőke megtérülését belátható időben elhelyezhessék.
Hidd el, az, hogy a mostani tárca az elmúlt két évben a "népegészségügyi programról elfelejtett gondoskodni és ténykedésével az elmúlt két évben tíz helyet esett vissza Mo.-on az egészségügy hatékonysága, nem igazán töltötte el örömmel a "befektetőket".

Mindezért írtam "éppeszű ember egy ilyen helyzetben nem feketeti be a saját pénzét"

Egy ország egészségügyi alapellátásában semmi keresnivalója nincs, a "profitorientált finanszírozásban"

Próbáljátok már elmagyarázni, hogy a most elfogadott "pénztár törvénnyel" milyen verseny is indulna el az egészségügyi ellátásban Mo.-on? ( a pénzlenyúláson kívül, semmit nem lehet benne felfedezni )

A reformra, szükség van. Amit eddig csináltak, annak semmi köze nincs a reformhoz, mivel még azt is tönkre tették, ami úgy ahogy működött azon a területen. A pénztárak, elővetítik a teljes csődöt, a katasztrófát. ennek köllene időben elejét venni, amíg nem késő.
Előzmény: Tecs (35781)