Jaraka!
Végigolvastam a topicot és feltűnt, hogy mennyire lényegretörőek, korrektek a hozzászólásaid.
Tetszik az a visszafogott kiállás a céged iránt ahogy a fórumban gyakorlatilag egyedül állsz a hozzászólók heves és sokszor teljesen jogos felháborodásával szemben.
Magam is - mint első szintes hibaelhárító számítástechnikai területen - sokszor vagyok kellemetlen helyzetben, ha tudom hogy az ügyfél elégedetlensége jogos és ezt egy-egy kolléga pici odafigyelése megelőzhette volna.
Ami a topic témáját érinti:
Szeretném eladni 8 éves autómat az AAA-nak. Eljutottam odáig, hogy kitöltöttem az adatlapot és egy órán belül felhívtak 1-1,1millióra becsülték az autót. Ez az összeg meg is egyezik az elképzelésemmel (sőt), de a hozzászólások alapján úgy érzem, hogy dolgok neheze ezután következik.
Az autó első tulajdonosa vagyok, mindent megkapott, de meg is hálálta, soha nem hagyott cserben. Most, hogy meg kell válnom tőle, szeretném, ha korrekt bevizsgálás alapján, korrekt áron figyelmes, jó gazdira találna.
Jaraka!
Szeretnék Veled konzultálni, mielőtt tovább lépek. Kérlek, adj meg valami elérhetőséget az alábbi email címre:
auto49@freemail.hu