pint Creative Commons License 2008.03.23 0 0 44494
"Ha lehozás közben akármi történik az órákkal akkor én nyertem. Ugyanis akkor az órák nem a relelm miatt járnak másként, hanem a fellövés közben történt velük valami..."

magyarázat: ha tehát a kísérlet nem sikerül, mert valami meghiúsítja, akkor nem az van, hogy megismételjük, hanem máris bizonyítva van az ellenkezője. példa: bizonyítsuk be, hogy astrojan nem hülye. bizonyítás: felhívom a pszichiáter barátomat, és beolvasom neki a szövegét, az majd megmondja. hopp, a pszichiáter barátom éppen nem veszi fel a telefonját, ergo astrojan hülye.

"És miért is nem alkalmas az MM interferométer az éterszél kimutatására?
Azért mert a Silvertooth interferométer az alkalmas, azzal ki lehet mérni. Ha a kávéskanalammal nem lehet kimérni, akkor a kávéskanál úgy néz ki, hogy nem alkalmas erre a célra."

figyelem! fontos. tehát azt nem tudni, hogy miért is rossz a MM készülék. csak azt tudni, hogy nem azt mérte, amit astro jani szeretne, tehát nyilván rossz. az nem baj, hogy középiskolai fizikatudással érthető a mérés, tehát azért megtalálni az elvi hibáját. ilyen apróságokkal nem foglalkozunk, mivel astro jani tudja, hogy van éterszél, ebből következően minden, ami kiméri, az jó, és minden, ami nem méri ki, az meg rossz. biztos piszkos volt az MM készülék lencséje.
Előzmény: Astrojan (44490)