HP13 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 1860
Nagyon tetszett ez a "review" :))

Végre én is ki tudom jelenteni, hogy baromira tetszik ez az album. Nagyon féltem tőle, mert ilyen-olyan (rossz) hasonlításokat hallottam másoktól, még mielőtt megérkezett volna hozzám az album.

Szokás szerint leragadtam az első 12 számnál, ezeket mind fel tudom magamban idézni, az utolsó számokról per pillanat fogalmam sincs. Na de a kocsiban állandóan ez a lemez szól, vpl. alamelyik ebédszünetben az Out Of Our Heads.... kb 10x egymás után :)))

A kedvencek: Babylon, Love is Free (el tudom játszani a gitáron, juhéjj), Peace, Gasoline, Out of our heads, a jelenlegi legeslegeslegnagyobb kedvenc viszont a Now that you're gone.

Tényleg az az érzésem, mintha egy 2008-as TNMC-ot hallgatnék, és arra gondolok, hogy halleluja, visszatértünk a régi kedvenc zenémhez. Továbbra is a SC és a TGS lesz a legjobb album, miközben az utána következő 2 cd-vel engem sikerült teljesen elidegenítenie.

Mint láthatjátok, egyátalán nem vagyok a szavak embere, csak mint aki jó pár évre jó messze került Sheryltől, meg akartam jegyezni, hogy IGEEEEEEEN, ez egy fantasztikus album lett.

UI: A Babylon kezdő soránál mindig azt akarom magamban énekelni, hogy "She was born in November" :))))))))))
Előzmény: Exile (1858)