"nem kötekedni akarok de miért jó elöl állni a pirosnál? én mindig megmosolygom az ilyen embereket! főleg éppen a lent említett járműben ülnek akkor meg pláne identitás zavar"
Talán az állandó felfokozott tempó, rohanás az életben... Nem tudom.
Viszont ez nálam nem párosul agresszivitással, gyorshajtással. csak annyi, hogy lendületesen vezetek. Én meg azokat nem értem meg akik a 3 sávos Szentendrei úton beállnak 2.-3.-4. autónak a többi mögé a pirosnál, miközben a külső sáv üres.
Miért lenne identitás zavar? Csak mert élvezem az autózást? A sok marha a nagyobb kocsikban nem érti : Nem őt akarom megelőzni, önmagáért a vezetés élményéért pörgetem a motort. Miért ne tehetném ezt meg, pont egy suzukival ha csak arra tellik, vagy éppen egy ceed-el???
A hungaroringen a Forma1 mellett van Suzuki kupa is. Ugyanazzal az 1.3-as motorral mint az én suzukim. És ők talán még jobban élvezik a vezetést mint a nagyok...
A hét elején üres volt a város befelé (mindenki félt a kamionos útzártól)
Egy X5-ös BMW-vel "kergetőztünk" jobbára a sebességhatárokat is betarva az üres Szentendrei úton-Árpád hídon. Ő is tudta én is tudtam, az ő kocsija kétszer erősebb, gyorsabb, jobb, meg minden. Mégis élvezettel autóztunk egymást előzgetve, minden agresszivitás nélkül.