Fester Creative Commons License 2008.03.20 0 0 150

Jó sok minden történt velem, mióta utoljára írtam!

Vasárnap jót gurultam.
Biatorbágy - Páty - Telki - Perbál - Tinnye - Pilisvörösvár - Bp - Biatorbágy
Sajnos Budapest határában a 10-esről egy mellékútra szerettem volna kanyarodni (balra, nagyívben), aminek az elejére a hegyről lemosta az eső a kis kavicsokat. Szerencsére már lejutottam a főútról mikor kiszaladt alólam a gépezet.
Az egész egy pillanat volt. El sem engedtem a kormányt, úgy döltem mint egy darab fa. Bal könyökre érkeztem, lábam meg beszorult a motor alá. Ennek ellenére semmi bajom, a legfájdalmasabban az érintett, hogy kilyukadt a kabátom, és összekarcolódott a csizmám. A motornak szinte semmi baja sem lett. Kuplungkar tartó kinyilt egy kicsit és lötyögött, de már lebontottam satuba be, puhapofa és vissza. Jobb lett mint újkorában. A kilométeróra eleje karcos lett és az oldalsztender kihajtójáról is lejött egy picit a festék, valamint két kb 3 cm hosszú karc a hátsó spoileren.
Kicsit szomorkodtam, de sose legyen nagyobb bajom.

 

Ennek örömére hétfőn elmentem a bukócsöveshez (kocsival mert cudar idő volt) és elhoztam. 32e HUF. Még aznap este felszereltem, 2 órát elszöszmötltem vele. Majd teszek fel képeket, nagyon jól néz ki.