tantoknife Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2026
Hello

Tévedni emberi dolog:
én nem illegális dolgokra akarom használni, mielőtt még burkoltan erre célzol.
Hiszen Ti áruljátok ...nem ?
Én egy nagyon jó minőségű PMR adó vevőt keresek ... és ennyi.
Az, hogy tele van funkcióval, amit szerinted különben sem lehet megjegyezni .... azt adja a gyártó cég bónusként ..... csak az a baj, nem tudják, milyen csúcs , vevőbarát szakértő-kereskedők árulják a cuccaikat .....

Ja..... egyébként meg azért, mert van egy kis zsebbpénzem, spóroltam a napi ebédeimből .... megint csak ennyi.

Azon kívül megmagyarázod, hogy egy kedvenc márka 2,5 %-os tejfölét hiány esetén lecserélni egy hasonlóval ugyanannyi tudást, energiát, stb jelent, mint egy ilyen rádiós témában alternatívát ajánlani- találni .... húúúúúúúúúúúú ..... akkor minek tanul az a sok balga a Műszaki egyetem 5 éveket ... degradált le a tanulást, a tudást, a tapasztalatot ..... hajrá ..... egyben önmagadat is.

Azt pedig, hogy mire kell, igenis elmondtam Neked, ha szakmailag nem akarsz segíteni, ne bizonygasd, hogy a winchester is kihagy már ennyire, és már csak a DEL funkcióra reagál.

Az USA szabványos cuccal is azért jártam úgy, mivel rossz szokásomhoz híven megkérdetem valakit, és nem mondott el MINDENT ...... nem segített fullra... csak részlegesen ...ahogy Te is tennéd ..... magadtól ....

Csak azt tudnám, miért olyan boltban dolgozol, ahol ilyen műszaki dolgokat árulnak, nem tejboltban ..... vagy Mercedesz szalonban ...vagy zenei hangszterboltban ..... hiszen nem kell semmit tudni, csak odaadni a buzi vevőnek azt, amit kér ..... nem ?
Te vagy a vezető.... vagy "csak" a mérnök-szakértő a boltban ?
Mert akkor nem igazán értem, hogy miért nem a Te általad említett
minimálbéres megoldásokban gondolkodnak ..... a tulajdonosok, a cégek...akkor csak kellene egy főnök ...az mindig kell.... meg 3-4 szőke 18 éves , sok adnimisztratív és egyéb dolgokra képes és hajlandó hölgy, aki bemondja a telefonba, hogy ebben az anico.hu által is képviselt boltban szakértő nincs, mondja meg mit akar ... és nemjen isten hírével ..... mert éppen körmöt ápolnak...meg a főnököt ...le.

Az egészben pedig az a szomorú, hogy megmagyarázod, hogy a vevő a balga,csak mert neked (nemecsek) várólistád van a készülékre, és akkor biztos is, hogy nem jutok már hozzá, mert mint vevő meg mertem mondani neked, nagy kereskedők agyondolgozott ősének - szogúan vett magánvéleményem.

Tanto
Előzmény: HG4I (2023)