cunimazsi Creative Commons License 2008.03.20 0 0 78309
Judit!
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a diabetológusok már csak akkor foglalkoznak veled, ha cukorbeteg lettél. Az az oka hogy magas inzulinszintre is már felírják, mert így van esély hogy nem kell életed végéig szedned, és visszafordíthatod a folyamatot. És neked mit mondtak a diabetológusok, hogy várd meg míg a cukrod is magas lesz? Mert ha ezt nem kezelik az a vége. Nekem az éhgyomrim 4,3, a 120 perces 4,6 volt. Azt mondta erre a doktornő hogy nagyon jó. Csak ahhoz hogy ez így maradjon, sajnos a szervezetemnek az átlagnál több inzulint kell termelnie. És ahogy erre nem lesz képes, azonnal el kezd emelkedni a cukorszintem. Na én ezt nem akarom megvárni.
Arról persze szintén megoszlanak a nézetek, hogy mindennek milyen hatása van a babásodásra. Ezért lennék rá kíváncsi hogy mit mond a Zeke! W azt mondja, hogy amíg csak max. a duplája az érték még nincs nagy baj, de arra már nem tért ki határozottan hogy mennyire hátráltatja a dolgot.
A BMC-ben két stimuláció között a három hónapot szigorúan ki kell várni, mert állítólag az OEP csak így támogatja. Mondjuk a SOTE-n állítólag a fagyiért meg nem kell fizetni?

mse
Fel a fejjel, de a következőig azért ne várjál annyi időt.

Móka
Ne keseredj el a 4 napos ünnep miatt, mert a 4-ből legalább 1, de szerintem inkább 2 napon lesz ott valaki. Igaz hogy ezren lesznek, de ha ezen múlik..... Én nem hiszem hogy emiatt át kell tenned május végére vagy június elejére. Hidd el a május a mi hónapunk lesz!!!
Előzmény: judit1975 (78306)