fater69 Creative Commons License 2008.03.20 0 0 840

Jelen helyzetben minden olyan véleményt elutasítok, ami közvetlenül nem a KKK kérdéséről szól ebben a fórumban, mert feleslegesen eltereli a figyelmet a valós problémáról. Az érintett XVIII. kerületi szakaszon egy sűrűn beépített, kifejezetten szép kertvárosi negyedről beszélünk, az erdő szomszédságában, tehát a parkosítás kérdése itt nagyon nem életszerű, és nem is idevaló téma.

 

Egy évtizedes késlekedés? Már senki nem is akarja ezt az utat hamarabb megépíteni, nem értem, hogy milyen késlekedésről beszélünk. Egyszerűen nincs rá forrás! Az értelmetlen kapkodást és átgondolatlanságot - bármely okból is történjen az - meg semmilyen körülmények között nem szabad támogatni, mert sokkal nagyobb kárt okoz, mint hasznot. Márpedig most erősen kapkodás szaga van a dolognak...

 

Eszem ágában nincs ellenezni a bicikli utakat, most te értettél félre(?). De hogy jön a KKK problémájához? Erről nagyon nem itt kéne beszélgetni. Az összemosás már korábban az egyik tájékoztató kiadványban elkezdődött, és ezt a figyelemelterelő módszert nem helyeslem. Téma: a KKK. Legyen, illetve ne legyen, és ha igen, hogyan épüljön, és mikor. Semmi más most nem lehet kérdés, erre kell koncentrálni.

 

Remélem, minden kérdésedre sikerült megnyugtató választ adjak.

Előzmény: BoGar (838)