Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 954
passz, nekem egy lötyögő RG59-em van:)

de az biztos, hogy ha túl passzosra van méretezve, akkor a füst és a korom miatt egyre jobban szorulhat. amugy a 80 lövés egyszerre ment ki vagy azért napok teltek el?
kérdem azért, mert ha felmelegszik a dob a sok lövéstől és túl passzos a dobban a tengely (csap) attól is szorulhat. irreálisan passzos.
vagy mechanikai hiba a dobforgatónál? bele kellene kukkantani a mechanikájába, de azt óvatosan mert kiugorhat valami rugó!

állítólag, ha a dob és a cső között kicsi a hézag és elkormolódik, attól is megszorulhat, de ahogy nézem a forgókat mindnél van 2-3-4 tized miliméter, akkora korom mennyiséggel meg simán el kell bírni a dobforgatónak.

a wd40-et próbáltad? az egy direkt kopásra jó petróleumos alapú olaj, ami igazán nagy igénybevételre kitett kenésre nem jó (pl bringalánc) de átmenetileg azon is segít! főleg egy fegyónál. meg kellene próbálni egy pár cseppet adni neki a dob csapjába meg a forgató részhez. ártani biztos nem árt, mert kenésre is jó. ha mégsem, ronggyal simán letörlöd, mert csak vékony olaj tartalmú.

Előzmény: apii (953)