Belőlem nem jöttek "szörnyek". :) 1 hónapig használtam, mert a műtét miatt abbahagytam. 3-4 alkalommal is volt akkor naponta székletem, elég rendes mennyiségben. Arra azért kíváncsi lennék, h 3 hónap (ennyit ajánlanak) használat után milyen a helyzet, de most is már csak 1 havi van és nem akarok többet venni, mert elég drága. Van egy kapszula, amit reggel kell bevenni és utána a rostot inni és egy tea, amit este kell inni. Attól függ, h mennyire hasmenés a széklet, h mennyi ideig hagyod ázni a teafiltert. Szerintem én tegnap soká hagytam, mert nemrég is voltam, de már f...ni. :) Vérzett is.
Nekem nincs dudorom. A lebenyemnek pedig mindegy, h mi van, egyforma mindig. Lazább széklet után pár percig belül érzek nagyon kaparást, égést, szoruláskor viszont nem.
Én már kezdem bánni a műtétet... Előtte nem szenvedtem így. Nekem nem szokott begyulladni és fájni, csak kint volt egy kisebb valami, mint most a lebenyem és ha nagyon-nagyon szorulásom volt, akkor fájt utána 1-2 napig és néha vérzett kakiláskor. Most sokkal rosszabb...