DacaGaby Creative Commons License 2008.03.19 0 0 1297
Helló emilii!
Egy fazaekas barátomtól kaptam agyagot, amivel semmi különös dolgom nem akadt, csupán hozzá kellett keverni a kirostált folyami homokot és a töreket. Mezei sárgaföld, agyag -ki hogy nevezi- is tökéletes, csak azt áztatni és szürni kell. Véleményem szerint neked nem kell olyan vastag falat készítened mint az enyém, hiszen a környezet fűtése a célod, ami nem azt jelenti, hogy akkor sütésre alkalmatlan. Csupán nem fogja nagyon sokáig tartani a hőt. Valamit valamiért. Igaz nem én készítettem sajátkezűleg a kemencémet, csupán "segédmunkás" voltam, de elméletben tudok segíteni. Nem tudom konkrétan milyen tanácsra gondoltál, kérdezz bátran, ha tudok segítek.
Dehogy baj a fotó, sőt! Köszönjük!
Előzmény: emilii (1296)