szabina333 Creative Commons License 2008.03.19 0 0 13911
Nem tudom, én se tudnék elvonatkoztatni a volt osztálytársam gyerekétől, ha tanítanám... a volt osztálytársamat rüheltem, valószínüleg szivatnám a kölkét is...
Egyértelműen Piton-fan vagyok és Harry épp annyira utálta már a kezdetektől Pitont,mint fordítva! Harryit pedig 2 ember is győzködte, hogy Pitonban bízni kell (Dumbledore és Hermione) és megannyi tett is igazolta aProf részéről, hogy Harryt védi!!!
Ennek ellenére a kölyök folyton gondoskodott arról, hogy megutáltassa magát és emlékeztesse Jamesre Pitont.

Rám már pikkelt tanár, 3 évig szivatott, engem is alázott meg osztály és tanárok előtt, harmadik év végén meghúzott,de hál isten a pótvizsga sikerült, úgyhogy nem kell bemutatni, ismerem az érzést!
Mégis azóta úgy érzem, én is rásegítettem sokkal erre a határtalan utálatra, amit kaptam!

Kedvencem a hetes könyvből:(33.fejezet: A Herceg meséje, 557.oldal:)
Piton most fel-alá járkált Dumbledore előtt.
- ...középszerű, kivagyi, akár az apja, megátalkodottan engedetlen, nagyra van azzal, hogy híres, magamutogató, arcátlan...
- Olyannak látja őt, amilyennek látni akarja, Perselus - felete Dumbledore, fel se nézve a Transzformációs Szemle lapjaiból.
Előzmény: kövér dáma (13908)