deresedő Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2105
Na jó, abből elegem van.
fazekne01, neked fogalmad sincs arról, hogy mire jött létre ez a fórum, s egyéb örvendetesen növekvő arányú szerepe mellett még jelenleg is milyen feladat van.
Arról sincs fogalmad, hogy hányan, mennyi pénzt takarítottak meg az itt történő információáramlás révén, hány problémát kerültek el időben. Persze, hogy nem tudod, hisz arra már nem vetted a fáradságot, hogy visszaolvass mondjuk egy évet, csak jártatod itt a szád, hogy így feszültség, úgy feszültség.
Arról sincs fogalmad, hogy egymás közt milyen privát e-mailek, telefonok mennek.
Arról sincs fogalmad, hogy hozzám hányan fordulnak ilyen-olyan gondokkal, kérdésekkel, információkkal, melyek egy részéhez nem merik a nevüket adni, mert tartanak atól, hogy hátrányos helyzetbe kerülnek a Kulcsrakésznél, de mégis szeretnék megosztani az információt.
Arról sincs fogalmad, hogy a többiekkel mi történik, sem pedig arról, hogy mi van azokkal, akik már itt küzdenek évek óta.
Új tag vagy a grundon, úgyhogy mielőtt lekamuzol bárkit is, előtte szépen szerezz tapasztalatokat.
Nagy bátorságra vall így beleugatni mindenbe, amiről semmit nem tudsz. S ha ez nem túl nagy erőfeszítés, akkor engem ne hazudtolj meg még egyszer, arra kérlek.
A Kulcsrakésznek pedig ne itt nyalj. Arra nyiss egy másik fórumot.
Előzmény: fazekne01 (2101)