keszifan Creative Commons License 2008.03.17 0 0 423

Egy újbb MSZP-s provokáció, ezútta a szent Húsvétra (vagy -re?)

Külön figyelembe ajánlom a fellépők listáját.

 

Kedves Testvérem !

2008. március 21-én Pilisszántón, a Sziklaszínház fölött, a Boldogasszony Kápolna fölötti NAGY KERESZTNÉL Szertartást tartunk, ahova Téged és Családodat, Barátaidat szeretettel várunk!

A SZER a Húsvét, Nagypéntek, Jézus Bátyánk utolsó és legnehezebb, embertestben eltöltött napjára emlékezik, valamint ezen az estén Holdtölte is lesz, Mária Nővérünkről is megemlékezünk, s több különleges bolygóegyüttállás mellett, a Tavaszi NAPFORDULÓ is célkeresztünkben vagyon. A kedves és szép dallamokkal, énekekkel átitatott, csendes és magasztos szertartáson több neves magyar csoport, személy és hagyományőrző alakulat is közreműködik.

A SZERT megálmodta, a különleges látványról, hangzásról és a zenei lüktetésről gondoskodik:
Heffner Attila, Hő Fia, azaz én.

Közreműködik:
Dr. Czeke András az Aranyasszonyaival és Kanalas Éva, Pásztor Zsuzsa népdalénekesek.

Meghívott SZERELŐK:
Ordon, Tatus, Fehérholló Őskü és A Tűzmadár Táltos Dobkör, valamint
minden, a Pilis területén élő, működő hagyományőrző csoport és személy.

A SZER létrejöttéhez a MAGYAR SZENT KORONA ALAPÍTVÁNY ad erőt, segítséget. Rendezvényünk minden aznap a Pilisben tartott egyéb ima, imalánc csoportjait is szeretettel, szívesen várja a nap végeztével közénk. Aznap déltől egyébként az esti SZER kezdéséig, a helyszín egyik szegletében már mi is elvonulva, csendesen elmélkedünk és imádkozunk, felkészülünk.

A rendezvény szorosan kapcsolódik a pilisszántói Csillagösvény tetején felállítandó, a Boldogasszony Kápolna melletti, Szőnyi József és a helyi hagyományőrzők által szervezett 3 méteres, faragott, Hunyadi Mátyás szobor avatásához, mely 17 órakor kezdődik. (Mátyást annak idején Nagypénteken koronázták meg. A csillagösvény hetedik szobra Mátyás, s ezen neves nap is a hetes szám napja lesz.)

A szoboravatón közreműködnek:
Csabai János, Szőnyi Dóra, a Pilis Visszhang, Altorjai Attila, Gulyás Dénes, Szőnyi József.

Szertartásunk kb. 18 órakor kezdődik, közvetlenül a szoboravató ünnepség után. A mi ünnepünk egy - másfél órás, és ezután a helyiek tüzes nyílvesszők kilövésével kezdik meg a napfordulós, parázson járós ünneplést, majd a virrasztást, melyre szeretettel várnak mindenkit.

A Szerről film is készül, annak érdekében, hogy üzenete, energetikája és lelkisége minél több távoli rokonszenvezőhöz is eljuthasson majd.

Célunk a tavaszi MAGYAR FELTÁMADÁS előkészítése, erősítése, valamint az EGYSÉG megélése, szeretet-szándékunk kinyilatkoztatása, az ÉGI SZEMÉLYEK és ERŐK, az Istenség kérése, valamint a rügyfakadás, a tavaszserkenés várása, együttérzésünk kifejezése Jézussal és Máriával, s a nehéz körülmények között élő testvéreinkkel is.

Szeretettel hívunk a Tavaszi Napfordulós, Nagypénteki Nagyrendezvényünkre Pilisszántóra, 2008.03.21-én 12 órára !

Heffner Attila, HEFI - és a Szervezők
hefisaman@freemail.hu   http://taltossaman.hu
+36 20 /354 82 88/

A Pilis több pontján 21-én 12 órakor imalánc kezdődik, majd a résztvevők Pilisszántón gyülekeznek a szoboravatásra és az utána folyamatosan pergő programokra a fentiek szerint.
A programhoz kapcsolódnak a világ sok pontján a FŐLD megújulásáért, és a Népek Összefogásáért a hozzánk hasonlóan gondolkodók

IMÁVAL - ÉNEKKEL - TÁNCCAL - DOBOLÁSSAL.