_MrB_ Creative Commons License 2008.03.17 0 0 11625
Kicsit OFF, de mégsem teljesen.
Fece kedvéért ideírom jól:
Életem második netes rendelését követtem el. Mentségemre legyen mondva, hogy optikusom bíztatására.
Előélet: 1 rendelés lens.hu-ról, a lencse doboza félig "megtaposva" jutott el hozzám, bliszterek szerencsére nem sérültek.

rendelés a lencseonline.hu-ról, péntek délután 6 körül. Van pár még furcsa dolog a regisztrálásnál, de azért abszolválható. Tipikusan a gondot az amerikai típusu formok átvétele, honosítása, és a magyar típusu formok közti eltérés okozza. Cím a név után, Város, elött... ilyesmi. Érződik a profizmusra törekvés, és a még nem forrta ki magát, de halad. Fura a tételeknél, hogy darab a mennyiség, holott leginkább doboz kéne legyen, mégha 1 db dobozt rendelek is, mely pl 3 db lencsét tartalmaz. ~ :D
Azonnal visszaigazoló levél jön, ez jó. Itt is profi formok, pár felesleges infóval, némi finomítás után überjó lesz.
Ma délelött levél, hogy rendelésemet átadták a futárnak, Tisztelettel: X.Y., telefonszámmal. Számot felhívom, fel is veszik, a bemutatkozás még nem az erőssége a hölgynek, de majd belejön. ~ ;D Elmondom mi gondom van, segítőkész, megoldja fél perc alatt. Korrekt. Várom mikor ér ki a cumó, de tippre vagy ma délután, vagy holnap. Nem rossz.

Kicsit zavaros az ÁFA-törvénynek megfelelni akarás a rendelés feladásánál, mert kicsit nem 1értelmü, hogy Összesen + Áfa, vagy Összesen, ebből ÁFA... (szerencsére utóbbi). A kiértesítőn már teljesen egyértelmü.

Aztán zavaró, hogy Szállítás: 0 Ft, Díj: +900 Ft. Basszanak le érte, de az a költség, ami a szállítás, csomagolás jogcímen felmerül, szerintem qrvára a Szállítás/csomagolás, vagy angolul P&P kategóriába tartozik a köztudatban.

Szal van némi zavar a fogalmazásokban és megnevezésekben, de ezt momentán betudom a legjobbat akarjuk adni, de még nemtudjuk, hogy lenne nektek a legjobb résznek.

P&P-re meg az 500/900 forint lens.hu-hoz képest korrekt, lencsebolthoz képest sok, főleg hogy ott márciusban akcióssan 0 HUF a P&P.

Az a folyamat meg, hogy az árazásban merre haladnak, a legjobb nekünk, felhasználóknak lesz ~ : ))))))

ON

Biofinity lencséről kezdeknagyon pozitívan nyilatkozni. 4 havi adag elhasználva. Tisztítós kiszedős procedura tömény szívás vele, de a Night&Day viselésben veri az OX-ot és az FND-t is. Nagyon jó. Optikusom szerint is, a lencse 33 naposan tiszta, felületén nincs száraz folt nyomoban sem, apró hópihék vannak (van nevük, de nemtudom), ami a magas fehérjetartalmu könnyemnél természetes. De mivel lebegnek, igy semmi gond velük. Nincs "gyöngyösödés". Szal nagyon elégedett vagyok vele, és Optikusom is. Igaz Fece? ~ ;D