Alfrédi Creative Commons License 2008.03.17 0 0 264
- Ez a lelki dolog nálam is így volt. - Én sem mentem idegen helyen pisilni, csak ha nagyon kellett. Tulajdonképpen nem voltam olyan erősen gátolva ebben, hogy ne mertem volna, hanem inkább nagyon nem volt hozzá kedvem, ódzkodtam tőle.
Az oviban még nem tudtam egyedül kigombolni a nadrágomat, és az óvónénitől kellett segítséget kérnem, amit cikinek éreztem, ezért minél későbbre halasztottam, hogy segítséget kérjek. Ez mindig délután volt, nem sokkal azelőtt, hogy értem jöttek, de gyakran nem is pisiltem az oviban és visszatartottam hazáig.
Mikor elsős lettem még ritkábban pisiltem a suliban, harmadikos korom után azután már szinte sohasem. Persze délután 5-re kellett már valamennyíre, de nem akaródzott elmenni.... - Akkor sem, ha sokat ittam és úgy feszült a hólyagom, hogy azt hittem mindjárt szétreped... - Ha csak tudtam, akkor visszatartottam.

Egyébként Seiryuu, a hólyag szerencsére nem tud szétrepedni, mert úgy "tervezték" az egész vizeletelvezető rendszert, hogy tutira a záróizom legyen a leggyengébb láncszem. Ezért, ha valami oknál fogva a végsőkig vissza kellene tartanod, és nagyon erősek a záróizmaid, akkor biztosan borzasztó sokáig bírnád, és a végén a hólyag fájdalom érző idegvégződései ijesztgetésből olyan jeleket küldenének az agynak, hogy a hólyag tényleg szétreped, ha nem mész el pisilni, de mindezt csak azért, hogy komolyan vedd a dolgot Ha pedig nem hallgatnál a szép szóra, akkor előbb-utóbb bekövetkezne az egyetlen ami ilyenkor történhet, vagyis az, hogy: pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :)
Esetleg az is elképzelhető, hogy csak pssss lenne, vagyis lehet, hogy csak kevés jönne ki, és a nyomás csökkenésével azonnal sikerülne visszazárnod az erős izmaidat. - Majd pedig megint csak egy kevés.....De a pisi így vagy úgy, kijönne! A hólyagod nem repedne szét, ne aggódj!

- Az üres méh tényleg nem nagyon zavar be. - Ilyenkor kicsi, könnyű, hajlékony a méh. A telődő holyag könnyedén kiegyenesíti, és hátratolja. A hólyagra pedig nem gyakorol nagy nyomást. (Egyébként erről régebben irtam is sokat, és Elvie-vel is beszéltünk róla. Ha gondolod olvasd el..) Ezzel szemben viszont a tágabb női medence nagyobb teret biztosít a hólyagnak a tágulásra, a nők szövetei pedig rugalmasabbak is, amitől a hólyag nagyobbra tud kitágulni.
Ha a méh terhes, akkor persze más a helyzet. -Ilyenkor a méhnek már olyan nagy a súlya és térfogata, hogy a hólyagnak csak kevés helyet hagy a tágulásra.

- Egyébként 8 éves korod óta egyetlenegyszer sem fordult elő Veled, hogy a pisilést ennyire nagyon vissza kellett tartanod? - Velem néha előfordul akkor is, ha nem akarom.

Szia Seiryuu!
Előzmény: Seiryuu (262)