Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2008.03.15 0 0 78

Egy politikustól nem azt várom, hogy isten legyen. Bármelyik ember isten akar lenni, abból úgyis csak torz bálvány lesz. Ez nem kell.

 

A politikus inkább szolgálja jó lelkiismerettel azt az ügyet, ami rá van bízva. Ha egy ország miniszterelnöke, akkor tegyen meg mindent azért az országért, azért a népért, amelynek az ügye néhány évre rá van bízva. Szerintem ez a feladata.

 

Nyilván senki nem tud tökéletes lenni ebben. De próbálja a rá bízott feladatot végezni, a rá bízott ügyet szolgálni legjobb tudása szerint.

 

Orbán Vikorban azt becsülöm, hogy ő ezt tette. Amikor miniszterlnök volt, akkor az országot és a nemzetet szolgálta legjobb tudása szerint, amikor pedig a fidesz volt rábízva, pártelnökként akkor a pártját szolgálta. Meg is lett az eredménye. Az ország is, a pártja is megerősödött, amikor az ő kezére volt bízva. Az eredmény világosan mutatja, hogy jó munkát végzett.

 

Gyurcsány Ferenc pedig tönkrevágta az országot is, a pártját is, amikor rá volt bízva. Az eredmény itt is beszél. Gyurcsány Ferenc egyedül a magánvagyonának gyarapításában volt sikeres az elmúlt években. De ennek sem az ország, sem a pártja nem veszi hasznát. Nincs semmi, amiért becsülni lehetne Gyurcsány tevékenységét. Nem is csodálom, hogy a magyar emberek elutasítják őt.

Előzmény: R3tk3s (77)