Paco155 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 581
Akkor pontosítom a kérdést.

Amikor megvettük a lakást rákérdeztünk erre. A válasz az volt, hogy a kertkapcsolat is be lesz kötve a kert locsolási rendszerébe, és értelemszerűen a kertkapcsolatos lakásoknál több lesz a közös költség a vízre. Mivel kb ez lenne a korrekt megoldás így ezt megnyugodva vettük tudomásul, és nem kértük a műszaki egyeztetésnél, hogy húzzanak ki egy vízcsövet a külső falra. Ugyanis jelenleg is kertkapcsolattal élek, és tudom milyen naponta a fürdőből kihúzni a gumicsövet, hogy este meglocsoljam a füvet.

Ezek után most nemrég itt olvastam, hogy NEM lesz bekötve, megkérdeztem Leonórát, Ő továbbra is azt mondta, hogy be lesz kötve, a vele szemben ülő sarokban ülő ember (nem tudom ki és milyen minőségben) közölte, hogy nem lesz bekötve. Kupai Albert azt mondja, hogy nem tudja, utánanéz, de szerinte az a megfelelő ha be van kötve, hiszen ha valaki elmegy két hét szabadságra nyáron akkor a ház mellett lesz egy nagy sárga folt?

Szóval jó lenne ha valaki mondana már valami olyat ami biztosan igaz. Ugyanis ha öntözve lesz akkor szó nélkül fizetem a plusz költséget, de ha nem lesz akkor valahogy meg kell oldani a locsolást. És ebben az esetben bizony kérni fogom a külső csapot - az extra tervezési díj felszámítása nélkül, ugyanis az Ő hibájuk miatt nem került bele az első egyeztetésbe.

Varga úr?
Előzmény: az optimista (579)