Ibolyát a kormányba! Creative Commons License 2008.03.11 0 0 6408

Ügyészre vallott a letartóztatott zsaru

| 2005.08.19 00:10:10 | Utolsó módosítás: 2007.10.16 15:07:44 |

Miskolc - Továbbra is előzetes letartóztatásban van Vodilla Viktor Barnabás, a miskolci rendőrkapitányság alezredese. A főrendőrt az ügyészség azért próbálja vád alá helyezni, mert öszszeszűrte a levet különböző bűnözői csoportokkal. Vodilla az utóbbi napokban levelet juttatott el lapunkhoz, amelyben leírja, hogy véleménye szerint a Borsod megyei főügyészhelyettes szeretné őt eltakarítani az útból.

// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]> on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8"))) Sub banner_251372_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_251372_DoFSCommand(command, args) end sub

A központi ügyészségi nyomozóhivatalnál senki nem kívánt nyilatkozni. A Blikk megtudta, hogy az alezredes dr. Keresztes Imre ügyész előtt feljelentést tett a főügyészhelyettes ellen.

A zárkában lévő férfi elmondta, hogy évek óta nyomozott egy mályi vállalkozó ügyében, akit már több esetben is megpróbáltak eltenni láb alól. Vodilla szerint V. A. bűnözői csoportokkal tartott kapcsolatot, ő megpróbálta az ügyet felgöngyölíteni, s most ezért ül börtönben. A jegyzőkönyvből kiderül, hogy a fő-
ügyészhelyettes is baráti viszonyt ápolt különböző bűnözői csoportokkal, felesége többször is kérkedett vele, hogy férje kétéves Renault gépkocsiját pénz nélkül cserélte le egy Volkswagenre.

A rendőr alezredes név szerint megemlítette, hogy ki az a vállalkozó, aki 20 millió forintot ajánlott és fizetett ki a félreállításáért a főügyészhelyettesnek.

A jogász cáfolta, hogy köze lenne az eseményekhez. A Blikk úgy tudja, hogy tanúként már kihallgatta őt a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal.

W. Gy.

 

 

Hülyének néznek mindenkit!!!!!!!

Hamisan vádolta-e az ügyészeket, vagy csak húsvéti köszöntőt mondott.

Ezt három év alatt nem sikerült eldönteni:DDDDDDDD

Előzmény: passenger_to_frankfurt (6407)