andudi Creative Commons License 2008.03.10 0 0 7502
Szia!

Akkor nekilátok mégegyszer,mert amit az előbb írtam az elszállt:o(

Zakynthos pici sziget,gyönyörű természeti adottságokkal,szinte semmi történelmi emlékkel,ami nekem azért hiányzott.

A hajóroncs az öbölben valóban mutatós,mi nem voltunk ott mert nem tudott kikötni a hajónk a hullámzás miatt.Ja,ez volt az első és utolsó iroda álltal szervezett program ahová elmentünk:o(
Rendezettség :első látásra kicsit rémisztő,másodszorrra Krétán már nem riasztott el a roncsautó látványa a kukoricásban,vagy az építési törmelék az út mellett,az ember magasságú gaz.Ez ilyen,elfogadtuk,hogy nincs vigyázállásba fésülve a fű és kész.

Kréta gyönyörű és ha lett volna számunkra minden szempontból megfelelő út,idén is az lett volna a célpont.Kicsit félek is,hogy ne hasonlítgassam majd Rodoszt Krétához mert nem lehet ugyanolyan.
Egyébként Nyugat-Krétán voltunk,apartmanban ,onnan mentünk autóval szinte minden nap kirándulni.

Mindkét szigeten mi a homokos partokat részesítetük előnyben mivel gyerekekkel voltunk,nagyon szép strandokat találtunk.
Krétán Fallassarna és Elafonissi volt a nyerő.

Összefoglalva:
Zakynthos szép,az idegenforgalomra berendezkedett sziget,nekem egyszer elég volt,annak ellenére,hogy hazajövetelkor azt nyilatkoztam ,legközelebb is oda mennék.

Ez tartott addig amíg a kezembe nem került az utazás kiállításon egy krétai prospektus amit az ottani idegenforgalmi hivatal adott ki.

Kréta:hatalmas,gyönyörű,változatos,rengeteg történelmi emlék,lélegzetelállító tájak,kedves emberek.


Ennyi,ami szigorúan az én véleményem a két szigetről.

A többiektől bocsánatot kérek,ez már kicsit Off itt:o)
Előzmény: kvantusz23 (7497)