Klímaszerelő Creative Commons License 2008.03.08 0 0 1427
Először is, aki már rakott Daikin gépet az tudja, hogy az a (egyik) csúcs. Persze aki Art-Cool specialista, az a Daikin minőségét nem igazán képes felfogni.
Megjelenésben szerinted csak az előbb említett gép a jó? Szerintem léteznek más gépek is, amik igaz nem színes előlaposak, de szépen néznek ki.

A másik dolog, hogy az FTYN25/RYN25-ről egy szóval sem írtam, hogy energiatakarékos. Azért írtam le a Toshibát is, mivel az "A" energiaosztályú. Vagy szerinted az is gyenge minőségű? Persze csak az Art-Cool a jó, szerinted.


"...hát én nem ezeket a gépeket ajánlottam volna elsőre.....főleg hogy említette, hogy hajlandó megfizetni a minőséget is....."

Aki ismeri a Daikin gépeket, az nem írj ilyet.

Amúgy meg nagyon nem vagyok kiváncsi a véleményedre. Nem hozzád intéztem a hozzászólást, hanem egy érdeklődőhöz. Írd le, hogy Te mást ajánlasz, és kész. És ne a Daikin készülékeket alázd. Mert attól, hogy most akciós, még kiváló márka.
Ajánlhatok én LG Art-Cool Invertert is potom 237 990 Ft+áfáért, viszont nem biztos, hogy mindenkinek csak az a szép készülék. A minősége meg nem magasabb a Daikinnál, sőt.... Persze értelek én Téged is, Te azon "kaszálsz" nagyot. Én meg főként azt ajánlom, ami szerintem jó ár-érték arányt képvisel.

És várom azon klímatulajdonosok hozzászólást akiknek Daikin klímájuk van. Mi az ő véleményük a Daikin minőségéről.

Üdv: Klímaszerelő
Előzmény: Dr. Klíma (1425)