Törölt nick Creative Commons License 2008.03.08 0 0 269

Na ez már valami, így értem, hogy mitől is teljesül az összeférhetetlenség.

 

Az önkormányzat karcsúsítása nem biztos, hogy bűn. A PM mondotta az egyik fórumon amin én is ott voltam, hogy 2002-ben egy 120 fős aparátust vett át, ami addig részben családi vállalkozás volt. Érti ez alatt, hogy volt olyan dolgozó akinek szülei és nagyapja is bennt dolgozott a hivatalban. Mondja, hogy ezt megszüntette. Ma 80 (S még ezt is szeretné karcsúsítani) emberrel több munkát végez el mint anno az elődei 120-al. Több a feladat igen, akinek nem teszik mehet. (Gondolom így volt az is akit említesz, hogy 16:00-kor vette a kalapját és passz.) Ismerős ez a mondat, mintha más is mondott volna hasonlót őszödön.........

 

Persze ha az ember önkormányzati dolgozó akkor ezt a stílust nyílván nem kedveli, én mint az őket eltartó adó fizető értem, és akár még szimpatikus is lehetne. Mondom lehetne, mert ha nem tűrte meg a 2002 előtti családi "vállalkozásokat" az önkormányzatban, akkor következetesen nem kellene megtűrnie a mostani összefonódásokat sem.

 

Ráadásul egy új iroda vezető kinevezésével meg is oldhatná a dolgokat nem? Ekkor megszünne az alá rendeltségi viszony az élettársak között! Vagy ekkor sem?

Előzmény: Fekete-Vörösmarty (268)