manhattan Creative Commons License 2008.03.07 0 0 46310

Most egyetlen ervet se sikerult felhoznod a saveltorles mellett

 

Nyilván azért, mert én a sáveltörlést egy rosszul idözitett, idöben teljesen inkonzisztens és alibi lépésnek tekintem. Tehát az ellentétes állásponton vagyok, s voltam a kezdetektöl.

Az MT hitelessége, a célteljesitési elkötelezettsége  - minden hiresztelés ellenében - a sáveltörléstöl cseppet se javult -  a bizonyitékok éppenséggel erre a tételre hiányoznak.

 

Söt, a bizonyitékok éppenséggel terhelöek, hiszen a piaci értékitélet éppen mintha azt mondaná, hogy ahol egy JB igy kezeli a feladatait, onnan mielöbb el kell húzni, mielött a többiek is észreveszik, hogy a folyamatok romlásának szabad kezet adtak az illetékesek.

 

Már bocs, de nézze már meg mindenki, hogy 3 hónapon 100 bp-tal, Y3-on 160 bp-tal  vagyunk az 1 héttel ezelötti  hozamértékek felett.

 

A legutóbbi, szeptemberi kamatlépés óta ez 130 illetve 280 bp-os emelkedést jelent. Mi a túró hitelesség javulásról, elkötelezettség demonstrálásról van itt szó, amikor ennyire kardjába döl a piac????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (46300)