Jolimama Creative Commons License 2008.03.07 0 0 44511
Ezt a levelet kaptuk az iwiwen. Megmutatom, mert választ kell adni. Nem tudom, hogy mit szóltok hozzá, az én véleményem az, mi nem vagyunk igazából csoport. Ha azonban vállaljátok a közreműködést, írunk választ.




Elnézést a zavarásért, de mivel láttam az adatlapotokon, hogy igazán sokan szeretitek a szép kézimunkát, ezért szeretnék egy kérdéssel fordulni Felétek.
Mi a tavalyi évben elkezdtünk egy hagyományt teremteni, hogy az önálló kiállitásink mellé hívunk mindig egy vendég kiállitót. Az előző évben a Szarvasi kézimunka Szakkör volt a vendégünk mint kiállitó, akikkel nagyon szépen tudtunk együtt dolgozni.
Mivel az idei év a reneszánsz éve ugy gondoltuk, hogy a mi kiállitásunk mellé nagyon jól illene a csipke, mivel ebben a korban igazán élt ez a kézimunka fajta.

Szeretettl invitállak Titeket, hogy legyetek nálunk vendégkiállitó, ha ez lehetséges. Tudom hogy ezt meg kell beszélnetek, és még sok kérdés merül fel, de ezt már végig csináltuk egyszer és nagyon jól sikerült. Szeretnénk minden évben egy más területen élőket bemutani, hogy a kézimunka szeretete minél több emberbe felkeltse az érdeklődést.

Amennyinben szeretitek a kihívásokat, és szeretnétek más településen is megmutatkozni szivesen vennénk. Ha nemleges a válaszotok akkor is kérnélek Titeket, hogy irjátok meg mert akkor tovább kell lépni. Nem árulok zsákbamacskát, de már egy két közösségnek irtam, és meglátjuk, ki hogyan reagál erre a kérésre.
Mi nagyon örülnénk, ha ez sikrülne, ha rábolintotok a többit majd megbeszéljük, és leirom mi lenne a menete.

Köszönöm figyelmeteket, és bocsánat, ha levelemmel zavartalak Titeket. További sikereket kivánok és várom válaszotokat.
Üdv. Pné. Halász Anna.