gazo2 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 297
Kedves Jóska!

Ilyen gyors, és az új lap megszületéséhez ilyen kedvező intézkedéseteket nem is reméltem. Köszönöm szépen. Mondanám azt, hogy rögtön nekilátok, de tekintettel arra, hogy 3 perce "holnap" van, kora reggel kezdem a legfontosabb teendőkkel.

Felhasználom az alkalmat, hogy kérjek mindenkit, küldje el a várost érintő észrevételét, írását, javaslatát címemre: gazo2@freemail.hu Telefonon is készséggel állok rendelkezésre: 20-312-6900
A problémák felvetését is köszönettel veszem. Kérem, hogy abból senki ne csináljon gondot, hogy a megfogalmazással bajlódjon. (Tudom, hogy nem mindenkinek van ehhez türelme.)

A téma minden lehet, ami egy városát szerető bajainak szemet szúr, vagy amiről ki akarja fejteni véleményét.
Városszervezés, építészet, közlekedés. ipar, kereskedelem, gazdaság, Sugovica, Duna, fürdőváros-, víziváros-, iskolaváros-jelleg, idegenforgalom, turisztika, szobrok, műemlékek, Baja múltja, jelene, jövője, utcanevek, Türr-évforduló, kultúra, hagyományok, nemzetiségek, egyesületek, (pl. városvédő), civil szervezetek, sport, szabadidő, játszóterek, különböző létesítmények, műemlékek, műemlék-védelem, köztisztaság, egészségügy stb. Csak néhány témakört említek, de hirtelen legalább ötven jutott eszembe.

Köszönettel:
Gál Zoltán
Előzmény: davodi (296)