Törölt nick Creative Commons License 2008.03.04 0 0 264
Szerintem ha egyszer működni is fog a fórum, semmi nem lesz benne. Majd valaki "kiírtam ám CD-re hogy ne vesszen el" szöveget beírja és kész! Én azon sem lennék meglepődve, ha 2010-ig "fejlesztgetnék".

Kicsit vonatkoztassunk el a költségvetés számaitól. Van egy polgármesterünk, aki nem Ajkán lakik, és a munkahelyén kívül semmi nem köti ide. A választásokat úgyis elbukja, aztán eltűnik a város életéből. Lehet őt szidni, de azt senki ne felejtse el, hogy OTT VANNAK MÖGÖTTE AZ AJKAI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK, akik asszisztálnak a munkájához. Lehet szidni a Bélát, de azt is észre kell venni, ő egyedül nem lenne képes pénzügyileg tönkretenni a várost. Én sokkal jobban haragszom azokra az ajkaiakra, akik melléálltak és az elmúlt néhány évben a saját városuk, lakóhelyük jövője ellen vannak és szavaznak.
Mint külsős, (aki egyébként tesz az összes pártra, mert mind egyforma), nem tudom megérteni, egyesek hogy képesek a saját városuk ellen tenni, hogy képesek a hülyeség után menni és hogy képesek a saját lakóhelyüket szarba vinni.
Ott van Pápa, B.füred, Tapolca, ahol mindegy ki van hatalmon és mindegy ki vezeti a várost, akkor is fejlődik. Sajnos Ajka Veszprém és Várpalota útját követi, ahol nem a lakók a fontosak, nem a város az első, hanem a balhé, örökös viták és fafejű városvezetők!!