Itt vagy szervizvezér bácsi? (feltéve, hogy valóban az vagy kedveském, akinek kiadtad magadat)
Mered vállalni a nikked is, hamár voltál oly kedves és felvilágosítottál, hogy rendszeresen olvasol? :-D
No... megtudtam, hogy egy szarrágó alak vagyok (ha nem is pont ezekkel a szavakkal), mert
- rossznéven veszem, ha a leadott gépem, eredetileg tiszta mattüvegét koszosan kapom vissza (ez még a 300D-s időkben volt, azt ugye házilag nem volt ajánlatos tisztítani)
- hülyének nézem azt a szervizest, aki szerint a fókuszhibás objektívet le kell rekeszelni és máris nincs fókuszhiba (ezt történetesen egy ismerősömmel _is_ előadták)
- nem tetszik, hogy ajándékba egy lestrapált memóriakártyát adnak (*)
- legalábbis nehezményezem, hogy a pultnál dolgozók nem hallották a kromatikus aberráció kifejezést
- merészelem azt állítani, hogy a 24-70-es obim a CA-jával és az ellenfényben homályossá váló képével szerintem szar. Különösen annak fényében, hogy a szervizben bemérték és jónak találták (amit könnyen el is tudok képzelni, ismerve a caNON eddig teljesítményét)
(*) jó, ezügyben talán tényleg elnézést kell kérnem, mert feltételeztem, hogy a szervizben cserélődött ki, holott ezt a gyökérséget simán ki lehet nézni a "nagy" caNON-ból is... mentségem: az első néhány kép egy szervizpadot ábrázolt, amiből itthon állítólag kizárólag a Camera kft-nek van példánya...
------------
No...
Mondjuk az se vótt semmi, hogy van egy polár szűrőm, ami a 17-40-en tökéletes, ezen a másikon meg ha akadásik tekerem, akkor simán elforog, ő meg megmutatta, hogy elég erős ahhoz, hogy rögzítse... igaz, leszedni már nehezen sikerült neki is :-D
Summa summarum... (hogy nagyképű legyek :-D) nem csodálom, hogy olyan a szerviz, amilyen, ha ez az ember a vezető...