Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 17421

Ha csoves beszallas van, akkor sem er sokat, mert max 5-10 ember vesz ilyet.

Egy repulon meg van legalabb 40 ablakos szek es az az 5-10 ember se mind ablak melle ul.

De ami miatt elgondolkodtam rajta:

-szolitjak embereket beszallni, mondjak, hogy a bisznak csak hatso ajtaja fog kinyilni es lecci menj elore mert kiszallaskor meg csak az elso ajto fog nyilni;

-Priority jegyes majom (bocs ha valaki vett mar ilyet, de szerintem majom) szalad a kapuhoz, es lobogtatja, hogy neki ilyen van, mert o megteheti...;

-beszall a buszba hatul es leul az elso szeme ele kerulo szekre, mert nehogy allni kelljen mar 10 percet, mintha nem ulne utan 2 orat. Persze mindezt a busz hatuljaban, hiaba mondjak, hogy menj elore;

-jon a tobbi utas es eloremegy ahogy kertek;

-busz megall, elso ajto kinyit, utas kiszall, es felsetal a lepcson.

-Priority jegyes majom meg all lent a szakado esoben mert a lepcso is megtelik gyorsan a beszallokkal, o meg utoljara szall ki a buszbol, mert le kellett ulnie...

Imadom ha valaki csak azert vesz meg valamit, hogy legyen, de nem tudja mire valo.

Sosem vettem meg Priority jegyet, sosem szalltam fel buszra elsokent, megcsak Prioritysek, meg gyerekesek utan sem, de mindig az elso 5ben voltam a buszrol leszallaskor.

A masik kedvencem amikor fel lehet szallni a repulore elol is, meg hatul is, de a betonon gyalogolsz, nincs busz. (Belgium, Charleroi)

- A sok ember rohan, hogy feljusson a lepcsore a tobbi elott;

-lepcso megtelik, mert a repulo ajtaja csak egy embert tud atereszteni egyszerre;

-a maradek eszreveszi, hogy hatul is van lepcso, ott felmegy es jo helyek szazai kozul valogathat.

Na mindegy.

Csak annyit akartam mondani, hogy attol mert elvileg olcso jegyunk van es mert fapadosnak hivjuk a jaratot, meg nem kell paraszt modjara viselkedni.

Koszonom, es bocs ha valakit zavartam.

Előzmény: Molaf (17415)