hjudzsin Creative Commons License 2008.03.01 0 0 13
Igen, én se vagyok lakópark párti, és tudom hogy az ott lakóknak pláne nem öröm amikor a házuk mellé kőtengert hordanak. Engem annyira nem érint, mert rálátásom sincs, és még kicsit reméltem hogy valami infrastruktúrális fejlődést is hoz a felsőbb részre, de ahogy nézem nem sok a hozadéka.

Nem tudom, én még nem vagyok ennyire régen érdekelt a környéken, csak hallomásból informálódhattam. A közbeszéd mindenesetre azt tartja, hogy sok bennfentes jutott telekhez, és mutogatják ki, hol, merre, mekkorát.

A lenti közművek is saját pénzből, de legalábbis fejlesztési hozzájárulással készültek el a saroglyán? Még szerencse, hogy amint átvette, onnantól a közmű a felelős a szolgáltatásért, és annak zavartalanságáért :) Te is a felső részén laksz a hegynek? Ez nem jelent túl sok jót, ha az Apátkút magasságában nincs víz.. még a végén vödrös kútra kell berendezkednem .. :o) Bár ahogy láttam, a kutakat is jó méllyre kell ásni hogy vizet találjon.

a villanyról, energiáról jut eszembe. látom hogy mind többen használnak napkollektorokat. Tudsz valamit róla, hogy ezekben a házakban csak melegvízre használják-e vagy fűtésre is? Az elöbbihez kicsit sokallom, az utobbihoz viszont kevésnek tűnik a felület. Épp most hallottam, hogy dél tirolban 40%-os az állami támogatás a telepítéskor. Még pár évtized és begyűrűzik tán' :)
Előzmény: papus_03 (12)