Volt Katona(Lee) Creative Commons License 2008.02.28 0 0 5338
meg valami a gazhoz---ha autopalyas utazoautod van, pl 1,6 l, 100 loero vagy folotte, kulon jo hogy ha van gazuzemed---ket es felszer olyan messzir el tudsz menni minta sima benzinesek egy tankolassal, ha mindket rendszer teli van.A turbodizelek tenyleg megelegszenek 4-5 literes fogyasztassal, de nezd meg a kocsi arat...mennyibe kerul a benzineshez kepest+utana s zervizek hozza, mert mas olaj kell, hozza, stb.Erre msot jonnek ra nyugaton, hogy ez a gaz technologia megsem olyan rossz, a dizel is szenyezi a levegot a koromkibocsajtassal foleg.
Terepen mondjuk bizonyos heylzetekben kell az ero, de ott hogy mesz tobbet szamit---tehat a gondolkodas, mikor veszed el agazt, mikor adsz gazt.
Ero, akkor kell ugyis a motornak, ha valamit huzol magad utan---nehez utanfuto, ilyesmi, aminek nagy a legellenallasa.
Gazuzemu autot ha veszel, tobbfajta gazrendszer van, nekem szemely szerint algjobb, amikor te kapcsolod egy kapcsoloval hogy gazzal, mesz vagy benzinnel, hutoviztol fugggetlenul,ezzel sok benzint megtakarithatsz, mert a motor akkoris megy es megvan a ford. szama, akkor kapcsolhato neki a gaz, megha a hutoviz hideg is, ellentetben azzal a verzioval, amii nezi a hutovizet, es ha za eleg meleg akkor atkapcsol automatikusan, addigra sok benzin bemegy.Egyrekell vigyazni, ha telen laellitod, at kell allitani benzinre, mert reggelre befagy a reduktor, es nem indulsz el, csk nagy nehezen, mire a tapszivattyu feltermeli hatulrola motorba a benzint, este benzin uzemmodban kell leallitani ennyi.
Az audis megszivta volna, mert az a2-esek kasznija is!!!+futomu elemek!!! is alubol volt, ott javitas nem lehetseges, csak csere!!!Mert alut viiszhuzni, es hegesteni is nehez, sok muhelynem is tudja, mert nincs hozza hegesztotechnikaja, a Ladan meg csak viisza kelltt volna hajlitani a vadracsot+a vonohorgot

Előzmény: kis uaz-os miki (5331)