Alfrédi Creative Commons License 2008.02.28 0 0 256
- Rejtett kamerával megfigyelték, hogy a férfiak kb fele, és a nők több mint 1/3-a nem mos kezet, mikor kijön a C-ből. - Nagyot csalódtam a nőkben. :)))

Nem értem miért nem mosnak ennyien kézt? - Mikor kezet fogok vkivel, eszembe is jút, hogy fej vagy írás..? - 50-50%.

Én mikor belátogatok egy ilyen helyre - ami elég ritkán fordul elő, mert sajnos a hólyagom egész nap símán magában tudja tartani a pisit, ami elég uncsis - akkor vagy a papir kéztörlővel, vagy egy pzs-vel nyitom ki a csapot, és természetesen még inkább ezzel is zárom el. Ha nincs egyik se, akkor egy kulccsal, vagy a mobillal teszem ugyanezt.
Egyszer történt, hogy semmim sem volt, és akkor a lábammal kellett 10mp-enként működésbe hozni az automata szelepet, hogy jó alaposan meg tudjam mosni a kezemet. Mikor jó tiszta lett, szapora legyezéseket végeztem, hogy megszárítsam, mivel szárító sem volt. Na megvolnánk ezzel is - gondoltam, és indultam kifelé, ám a gömb kilincs megakadályozott abban, hogy a lábammal kinyíthassam az ajtót. Próbálkoztam egy darabig, aztán láttam, hogy nem fog menni. A kilincset nem volt mivel megfognom, ezért vártam, hogy hátha benyít valaki, és akkor kiosonhatok.... De ilyenkor persze nem jön senki, és ha valaha ki szeretnék jutni innen, akkor cselekednem kell - gondoltam - úgyhogy körülnéztem hátha valamivel ki tudnám támasztani az ajtót arra az időre, amíg újra kezet mosok...- De semmit nem találtam. Ekkor halált megvető bátorsággal megfogtam a kilincset, és kinyitottam az ajtót, és körülnéztem odakünn. Aha! - Megláttam egy szemetest. Na ez kell nekem - gondoltam. Behoztam a kukát, hogy kitámasszam vele az ajtót. Az ám, de az ajtót olyan erővel csukta be a behúzószerkezet, hogy a kerek kuka mindig kitért valamelyik irányban az ajtó útjából, és az ajtó becsukódott. Velem nem tolsz ki - gondoltam, és a kukát elfektettem, ám így a benne levő szemét valamint egy alma kihullott meg kigurult belőle. Nem gond - gondoltam - ezt a végén már megoldom lábbal. Gyerünk vissza kezet mosni, meg kezet szárítani, :)) hiszen megfogtam a kilincset.
Mikor ezzel ismét végeztem odamentem a szemeteshez, hogy belerugdossam a szemetet meg az almát, és a lábammal felállítsam a szemetest. Igen ám, de ha az embernek az egyik lábával az ajtót is kell fogni közben, akkor a feladat egy kissé nehezedik. Bevallom nem is sikerült megoldanom, mert közben a kuka folyton elmozdult, meg elgurult, és egy 3. lábra is szükségem lett volna, hogy azzal a kukát rögzítsem. Megfogni a csutkát meg a szemetet még ekkor sem akartam, és inkább úgy döntöttem, kint folytatom a mérkőzést, hiszen a kuka úgyis oda való. Kirugdostam mindent, a szemetet egy kupacba tereltem, majd egyik lábammal megtámasztva a kukát a másik lábammal célba lőttem. A Kukát felállítottam és a helyére toltam. Éppen csak egy takarítónő volt szemtanúja a nagy attrakciónak.
Húú, na ezzel megvolnánk - gondoltam. Bár kicsit körülményes pisilés volt.
Igaz nagyon kellett, de azért bőven kibírtam volna hazáig.
Tulajdonképpen nem is értem, miért mentem be oda???

Ebben a történetben teljesen olyan lehettem, mint Mr Bean! :

Neked is van wc-s sztorid? - Pl, gondoltad azt, hogy ha tudod milyen bent, inkább visszatartod? :)) - Vagy bármi más... - Elmeséled?

Szia!
Előzmény: Elvie (255)