billboy Creative Commons License 2008.02.26 0 0 148

Egyszer, katonakoromban a Rendőrzászlósképzőt őriztük, ma FBI Akadémia. Örparancsnok voltam és este ellenőrizni mentem az őreimet. Az egyik a helyén volt, de a másikat seholsem találtam. Volt ott egy renoválásra ítélt épület, kivülről felállványozva, és zöld hálóval letakarva. Felnézek, és kb. a 3 emelet magasságában megláttam az őrt a lakóépűletek felőli oldalon, az állványzaton.

Na mondom, megtréfálom, és halkan felosonva, lassan közelítettem felé. Ruhája, géppisztolya a földön hevert és ütemes lihegést hallottam: a szemközti lakóházban premier plánban keféltek, amire a derék bajtársam kb. 5 méterről verte a micsodáját....J

Meg kell jegyeznem a csaj 25-30 körüli, valódi bomba nő volt, dús fekete fanszőrzettel, kemény, nem apró cicikkel. És fehérmájjal...J

Jól leszúrtam, persze nem azért, mert elhagyván a szolgálati helyét, felfedezte ezt a katonaszemnek gyönyörű látványt, hanem , hogy önző módon, nem szolva eddig senkinek, egyedül élvezkedett.

Mondanom sem kellett, ezután csak válogatott öreg katonák jöhettek ide őrségbe. Sosem derült ki, leszereléskor örömmel adtuk át az arra "érdemeseknek" féltve őrzött titkunk.

 

És hogy hány lövés ment a szomszéd lányra? számtalan...:-)