Lord Sage Creative Commons License 2008.02.25 0 0 18502
érdekes napot zártam papommal, bedobta a raid ally, hogy ki akar MC-be menni. Épp ritka alkalom, hogy bármi hosszabbra ráértem, így mondom legyen, de akkor pappal jövök, nem mainnel. 62-es szegényke, úgyhogy rábólintottak :) Közben felmerült, hogy akkor már BWL is legyen utána, hát legyen. Igen ám, de papom még BRD-ben se járt, nem hogy UBRS, így attune hiány merült fel :D Mire odaértem BRD-be (burningen, searingen nem questeltem valamiért, mindig más volt helyette, így csak a keleti alsó griff volt meg), addigra kitakarították az utat a láváig, gyors ugrás, úszás és attuned, majd az ezalatt UBRS-t takarító brigád után befutva BWL is kész :)
Jött MC és BWL, egész este Nightslayer és Bloodfang valamint Judgement esett, bah... mint a régi szép időkben, ugyanez volt a raid allyval akkor is :) Azért egy T2 bracert elraktam, az egyik wandnál jobbam volt, egy cloakot hagytam másra.
Ja meg az Eye of Devinityt is eltettem, hehe :)) Azt tudom, hogy hosszú questline az is (hunter epicet nyomtam csak le :) , de nagyon szopó is?