CILLI Creative Commons License 2008.02.24 0 0 26564

DEhogyis, más fórumoknál én is visszaolvasok, de sokan nem olvasnak ennyit vissza. És hát őszintén szólva több ezret sehol nem olvaosok vissza, annyi időm még az életben nem volt.

Itt könnyebb dolgom volt, mert én már voltam itt aktív korábban, szóval az a 3 év kiesés nem jelentett túl sok hiányzó infót :)) Akár hiszed akár nem itt mindig mindenki ugyanarról beszél...vagyis te már pontosan tudod ezt. Nemigen van új a nap alatt. Legfeljebb mikor mi épp a "divat". Na jó, ez a Champix nevű gyógyszer ez viszonylag új, szóval most ezt ragozzuk, de korábban más volt éppen az új (biorezonancia meg az Allen Carr) akkor azt ragoztuk... A vége visznt ugyanaz. Szenvedünk és egyesek ezt beismerik, egyesek nem, egyesek sikitoznak a hisztériától a többiek lenyugtatják, vagy rászólnak, hogy maradjon már nyugton. Aztán jönnek a bűnbánatos beismerések, hgy jaj bebuktam. Akkor páran közlik, hogy nem baj, folytasd az absztinenciát. Ne nullázd a számlálódat. Ő meg megígéri és egy hét múlva kiderül, hogy ugyanúgy bagózik, mint régen... vagy nem jön ttöbbet, csak X hónap (év) múlva, hogy na újra megpróbálom...Vagy párnak sikerül a bukás után talpra állnia és még sem szokik vissza, akkor az kap elismerést.

Aztán van aki, csak évfordulókon (vagy kezdetben hónap dordulókon) jön és bemásolja a kalkuját, és besöpri a gratulációkat.

És vannak páran, akik marha mély filozófiai eszmefuttatást társítanak az egész dohányzás probléma köré és belemenekülnek a mély gondolatok világába, addig se gyújtanak rá, amíg a billentyűt ütik :)))

Vagy rosszul látnám a dolgokat?

Előzmény: csajszi_24 (26562)