wector81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 669

Hámá hémán mé lenne nékem Makikerem?! :) De tetszik az ötlet! :) De akkor már inkább egy csak Dolmar márkakert lécci! :)

 

Üdv Doki! Ritkán látunk! Én úgy gondolom ezt a dolgot, hogy éppen ebben a minőségi kategóriában már igenis dönthet az ár. Mivel - ha maradunk a két alpéldán, MS-260 vs. PS-5000 - itt már nemigen lehet olyan technikai/konstrukciós/élettartambeli eltérést találni, hogy az jelentősen befolyásolja a döntést. Ezek a gépek 20+ évig mennek, ha rendesen használja őket az ember. És nem mellesleg, de sztem nyugodtan ide lehet sorolni a többieket is, Solo, nagyobb Husik, Komatsu Zenoah, ShinDaiwa, Tanaka (mostmán Hitachi). Szóval a plussz jópár ezres, legalábbis számomra (és szvsz azoknak is, akik képesek túllátni a Stihl nevén), igenis döntő lehet. Persze mindenkinek él a döntés joga, és az is biztos, hogy ezek közül bármelyik gépet is választja, befürödni nem fog vele!

 

(Zárójelben kisbetűvel. Már egy ideje nem árulok Dolmar gépeket, semmi hasznom belőle, hogy ezeket a gépeket favorizálom. A kissé elfogult hozzászólásaim pusztán a róluk alkotott igen pozitív képből, és vásárlói visszajelzésből fakadnak. Jelenleg úgy fest a dolog, hogy a Makitával zátonyra futottak a "tárgyalásaink" és erősen a Solo felé billen a mérleg. Ez nem azt jelenti, hogy innentől már hirtelen a Solo-t fogom éltetni! :) Minden esetre közelebbről meg tudom vizslatni és kipróbálni őket, és remélhetőleg pozitív tapaztalatokkal is gazdagodom, amit pedig meg fogok osztani a nagyérdeművel - feltéve ha van rá igény.)

Előzmény: Kbarnus (665)