Sajnos nincs, csak annyit tudok mondani róla, hogy diszlexiásoknak a Meixner módszert javasolják - amúgy nem tudom, hogy az milyen, de utána kell majd néznem nekem is, gyerek kapcsán. : )))
Különben a Waldorf nagyon jó. Nekem pont azért (is) jönne be, mert a szülőktől is elég aktív kapcsolattartást vár el, és én magamtól hajlamos vagyok nagyon elszigetelődni ez ilyen véletlenszerű összerendeződésekben. Azt meg nem szeretném, ha azt sem tudnám, hogy kikkel tölti a gyerekem a napja nagy részét, mert akkor valahogy - szóval, nagyon elszakadunk egymástól nagyon korán. Én valahogy a Waldorfos "elvárásokkal" kapcsolatban inkább úgy érzem, mintha a gyengéimben segítenének.
Viszont, az nyugtalanít, hogy a kispesti Waldorfban azt mondták, hogy nyelveket nem nagyon tanulnak jól, szóval abból érdemes még külön magánórázni, nekem a matematika is nagyon fontos, és a Waldorf-díjfizetés mellett már nem lenne pénzünk semmi külön-dologra. Különösen a kispesti mellett, mert az elég drága, mióta az önkormányzati támogatást elvették... (Hacsak azóta nem változott ez...)