CSerfa Creative Commons License 2008.02.16 0 0 11384

Hagyj csak fel szépen a hazudozással, Leslie0x!

Értsd csak meg szépen, én egyetlen felekezetnek, semmiféle vallási és hitszervezetnek nem vagyok tagja. Sem párttag, sem egylet tag, sem szakszervezeti tag, semmi ilyesmi.

A tizedről meg olvasd csak, én mit írtam, homlokegyenest ellenkezősét, mint amit itt hazudozol. Én ha írtam e fórumra, hát a tized ellen írtam, kereshetők a szólásaim, te csak ne hazudozz!

Embertől én hitbeli dolgot ha tanulok, nem tanítótól tanulok. sem könyvből, sem élőben. Névtelenektől, fórumtársaktól, az utca emberétől, kis gyermekektől tanulok, és a legtöbbet Peti nevű (legkisebb) fiamtól tanultam. Nekem nincs, és nem is volt tanítóm, tanítani ugyan akartak (pl. az adventistáknál), jártam is Bibliaiskolába, sőt, Hitoktatói oklevelet is kaptam (no nem iskoláimért, hanem hitbeli dolgaimért, hitemért), de én soha ember tanítását el nem fogadtam meggyőződésem, hitem ellen. Ezért is nem lettem adventista, hitben kezdőként sem vettem fel olyan dolgokat, mellyel nem értettem egyet.

De könnyen megy neked a rágalmazás, Leslie! Pedig ezek mind olvashatóak rólam, nem először írom, e topicban sem.

De te annyi fáradságot sem veszel, hogy megnézd, akit fikázol, nem zavar téged, hogy kit és miért rágalmazol, csak osztod az ítéletet, csak feketíted, akit csak akarsz. Nincs neked istenfélelmed, nincs semmi lelkiismereted, jól mondom?

Nos, bennem emberedre találtál, mert rajtam te aztán semmi fogást nem találsz. Komolyan mondom. Rajtam megtörnek sémáid, szokvány próbálkozásaid. Én a helyedben csakugyan kicsit ránéznék CSerfára, de Szombatosokra is, mert te így aztán csak magadat ütöd mindenben alulmaradsz, ilyen reménytelen küzdelmet szvsz eddig el sem tudtál képzelni.

Ha Sátán csak iylen erőtlen harczosokat tud kiállítani ellenünk, hát csakugyan könnyű dolgunk van.

Felelni pedig felelek olykor, mert így igazságos és illő. Nem te vagy már a cél, nem is az én jó hírnevem (ó, én balhés vagyok e fórumon kezdettől fogva, ha hiszed, ha nem, Szombatosokkal is akkorát balhéztam, hogy csak na, de ő nem vált hazuggá, ellentétben veled), szóval én tőled nem változom, sem nekem, sem híremnek te nem árthatsz. Itt inkább lassan tanulmányba illik, hogy is jár, miként is küzd olyasvalaki, akinek nem küzdeni kellett volna, hanem magát megszentelni, Istent félni, és az előtte járóknak engedni. Persze te választottál magadnak a te utadon előtted járókat, ismert jelenség ez. És a magaválasztotta istentiszteletűek bizony rendre fikázták és üldözték pl. a szombatosokat. Most is így van ez, egyesek vérét forralja a szombatosság, meg a mellettük való kiállás, ó, én is megkaptam a magamét, még általam szeretett embertől is. Nem tudom, miért van ez így, de azt igen, ilyesmik ígéret az igazaknak, Krisztust is üldözték és rágalmazták.

Szóval semmid sincs, csak az megy itt, ami ígéret.

CSerfa

Előzmény: Leslie07 (11382)