tumormarker Creative Commons License 2008.02.16 0 0 3619

1. Itt egy szó bizonyítékot nem olvasok arról, hogy a desztvíz bizonyosan nem mossa ki a szervetből az ásványokat.

Egyébként csak azt próbáltam meg elmagyarázni (úgy tűnik sikertelenül), hogy minden állításra jut egy cáfolat is. Ezért a gyógyítás területén bármit tényként állítani nem érdemes. Az általad idézett véleméyekkel szemben bármikor találsz ellenvéleményt is, szintén szakemberektől. Ha egy tudós állít valamit, biztos lehetsz benne, hogy egy másik cáfolni fogja (érvekkel megtámasztva természetesen).

Még az akdémiai, un. "bizonyított orvoslás" esetén is így van, mivel ott sincs bizonyítva szinte semmi. Sokak szerint az elméletek jórésze hipotézis (értsd: feltevés, elképzelés), nem pedig bizonyított tény. A "bizonyítás" statszitika alapú, ami véleményem szerint, szintén tudománytalan.

  

2. Egyes elméletek alapján a csapvízzel inkább az a gond, hogy tele van méreggel, hormonokkal, szennyvízzel, és sok egyéb ipari szennyeződéssel.

 

3. rendben

 

4. Ismétlem: nem a Breuss kúra sikerességét kédőjelezem meg! (Magam is inkább hiszek ezekben a természetes eljárásokban, mint a mustárgáz számazékainak gyógyító hatásában). De ez nem jelenti azt, hogy nekem igazam van. Ezért nem állítható, hogy ez biztosan működik. Fel kell rá hívni a figyelmet, megmutatni, hogy van ilyen is, tényszerűen bemutatni a kúrát, annak előnyeit, hátrányait, és hogy mire kell vigyázni (de nem csodakúraként aposztrofálni). Felhívni a figyelmet, hogy az orvosi kezelés mellett kell csinálni bármit. Aztán majd a beteg eldönti, hogy mit akar.

 

5. Én nem állítom, és nem is tagadom. ;-) Ahhoz nincs elegendő tapasztalatom és tudásom, hogy kijelentéseket tegyek! (Neked van?)

 

6. Én nem állítom, és nem is tagadom. ;-) Ahhoz nincs elegendő tapasztalatom és tudásom, hogy kijelentéseket tegyek! (Neked van?)

 

MINDEN HOZZÁSZÓLÁSOM AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM.

 

Ez így tökéletesen rendben van! ;-)

Előzmény: MaciLaci68 (3618)