LianaSoroksár Creative Commons License 2008.02.16 0 0 151

Köszi a gyors választ! Azt hiszem, gnt-ről lemondtam. Pedig nekünk jelenleg is ilyen mikrohullámos csoda van (Soroksár) és gond nélkül száguldott az elmúlt 3 évben. Ezért is szimpatizáltam volna vmi hasonlóval.

 

Miután csupasz ADSL-t nem nagyon leltem D.v-ra vonatkozóan, így lehet marad ez az Inviteles megoldás, ami a kényszerű telefon miatt nem nagyon teccik... na mindegy, majd a csúcson kívül ingyen dumás csomagot választjuk, és esténként jól kibeszéljjük őket a vagyonukból :-)

 

És kábeltévé? Csak a PR?! Ez az igazi verseny! (Na mondjuk most is sokkal többért csak a T-Kábel van... )

 

Értem én az ornitológiai célozgatást :-) s mentségemre az alábbiakat kívánom felhozni:

 

A Startlapomon a "Saját linkek" közt A D.v. topicnak kiemelt helye van! Nincs nap, hogy ne klikkelnék rá! S alig van nap, hogy történne vmi a fórumban. Én meg egyelőre outsiderként mégsem szeretném teleírni. De valóban nagyon jó lenne egy kis pörgés! Továbbra is nagyon lelkesen készülünk a d-v-i életre! Járogatunk ki az építkezésre, s amikor elhagyjuk a szagos lakótelepet, s bekanyarodunk a vasút mellé, megdobban a szívem s azt érzem, HAZAérkeztünk! Épülő házunkat egyre inkább otthonnak érezzük, a várost egyre büszkébben sajátunknak tartjuk! Hajrá Dunavarsány!

 

 

Előzmény: Péter az állat (150)