cukibogi Creative Commons License 2008.02.15 0 0 99

Nekünk még nincs gyerekünk, de most azt gondolom, hogy a vajúdásnál szeretném ha mellettem lenne a férjem, mert egyedül idegen emberek között 10-20 óra... rossz belegondolni. Attól viszont kicsit ódzkodok, hogy a végén ott legyen. Nem szeretném ha látná ahogy kibújik a baba. Viszont ő bizti rohanna hogy megnézze. Beszélgettünk erről a napokban, ő pont fordítva gondolta először, hogy csak a szülésnél lenne benn. Elmagyaráztam neki, hogy nekem a vajúdási résznél lenne lelkileg sokkal jobb, és láttam rajta hogy eszébe sem jutott erről az oldalról gondolkodni, de ezekután természetesnek vette hogy ott lesz majd, ha aktuális lesz a dolog.

 

Ismeretségi körünkben hallottam már kétféle véleményt férfiaktól. Egyik párnál nagyon bejött az apás szülés, a másik párnál viszont nagyon megromlott a szexuális életük. (ezért nem szeretném ha látna)

 

Nem a témához tartozik, de mostanában (felénk) "nagy divat" lett, hogy a szülésen készített képeket mutogatják másoknak. Lehet túlérzékeny vagyok, de a mázas-véres-lilás gyerek fényképeit tényleg büszkén kell lobogtatni, mutogatni??? (na és a videofelvételekről már nem is beszélek)