HarvestMoon25 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 150
Sziasztok!

Előre szólok, hogy a rajongói leveleket (mert nagyonis remélem, hogy sokaknak megtetszik, ami az itt következő link mögött bújkál) ne nekem küldjétek, én nem LBR vagyok, csak egy lelkes olvasó.

Nemrég jelent meg Lilien első könyve és január végén blogot is indított. Na de felesleges ezt itt hosszasan magyarázni, inkább idézek.

"Egy apró kiáltással zuhantam a sárba. Egy ideig az oldalamon feküdtem, hallgattam a szél zúgását a fülemben. Aztán a hátamra fordultam. Az esőcseppek a könnyekkel egybeolvadva folytak végig az arcomon. Szaporán pislogtam, a víztől szinte semmit nem láttam. A súlyos csend egyre zavaróbbá vált, de még nem mertem megmozdulni. Vártam, mikor hajol a gödör fölé Gordon..." /Titkok könyve I./

"Csak az utolsó pont után villogó kurzor nem hagy nyugodni. Mindig ez van. Mindennel. Ha erőltetem, nem megy. Főleg az írás nem. Olyan önfejű tud lenni néha! Bezzeg amikor ezer dolgom lenne, kényszerít, hogy üljek le a gép elé, az ujjaim meg rögtön ugrálni kezdenek a billentyűzeten, mint a túlkoffeinezett mókusok. Két óra múlva pedig arra kell eszméljek, hogy nem csináltam semmit, amit kellett volna és mindent, amit nem volt szükséges – mások szerint." /egy blogbejegyzésből/

És szerintetek?

http://lilienrose.wordpress.com

Olvassátok el a bejegyzéseket és írjatok sok hozzászólást!
Kellemes időtöltést!