Ez egy nyeles portörlő, henger alakú tartója van, a csőre szerelhető (gondolom oda, ahol luftot lehet adni neki). Miután letörölted a port vele, visszarakod a tartójába, ha a porszívót bekapcsolod, akkor megforgatja a müa. tartóban, így az összegyűjtött port kiszívja belőle és egyúttal feltölti újra elektromossággal, hogy a köv. törölgetésnél megint magához vonzza a port.
Én úgy tudom elképzelni, hogy takarításnál bemész egy szobába, először letörölgetsz (egyébként is így kellene:)), aztán mikor végzel vele, visszarakod a helyére, kiporszívózol és így folytatod szobáról szobára..mire a köv. szoba kerül sorra, megint tiszta és sztatikus, mert míg az előzőt kiporszívóztad, feltöltődött és a por is eltűnt belőle.
Szerintem jó lehet, bár kicsit drágállom, 5 ezer körül van. De ha azt nézzük, hogy a pronto portörlő pamacs utántöltő is mennyibe kerül, és az eldobós, akkor lehet, hogy megéri. Jó lenne ha valakinek lenne és megírná, hogy valójában milyen, mert valaki volt már itt, aki vett, de rajta nagyon látszott, hogy zsigerből utálta az első pillanattól, mert 5 ezerért kb. azt várta, hogy letörölget helyette, vagy nemtom, fel volt háborodva, hogy ez csak egy portörlő pamacs..... úgyhogy egyik nap megkapta, másnap már cserélte is vissza....szóval nemtom....
Én még a kárpittisztító hengeres körkefés fejen gondolkozom.:p