Pocee Creative Commons License 2008.02.13 0 0 5234

Világos!

 

Nem is állítom én hogy atombombák voltak ott de azért fantáziálni szabad,és ha látnád élőben,benned is megmozdulna valami,hidd el,és ezek nem a lőtéren vannak,ez az általam linkelt képen az 54-es főút bal oldalán az erdő közepén vannak eldugva.A lőtér a jobb oldalon van és ugyanott voltak a laktanyák.

A legjobb az volt amikor elindultak a tankokkal a jobb oldali területre gyakorlatozni,szerintetek valaki kiállt az 54esre hogy vigyázzatok jönnek a tankok??Segítek.Nem.Egy jó pár zsigulin áthajtottak ami sajnos pont akkor ért oda:(

Nagybátyámék kimentek focizni az oroszokkal és mondta hogy levitték őket bazinagy földalatti termekbe ahol hegyekben állt a kaja meg a fegyver.

Apámék meg a dollingereknek(bocs ha nem jól írom) a vezetékeit csapolták egyszer majdnem vesztükre,de azóta is virít az öreg.

Vannak még  a lőtéren rókalyukak is ahova a rossz kiskatonákat zárták le aztán felettük gyakorlatoztak,asszem kb 6db egymással egyvonalban lévő föld alatti bunkert találtunk a lőtér síkon ebböl 2be lehet lemenni szemlátomást tárazó bunkerek lehettek hogy ne kelljen bemenni vissza a bázisra hanem kint tudtak lőszert felvenni.

A tiszti bunker meg kb másfél km-re van a volt laktanya helyétől komoly pácélajtókkal,gondolom ha lövik a bázist ő még tud dobbantani.

Van még egy nagy tankúsztató,ez felett ívelt át egy híd amit leszakítottak.csomó kibetonozott lövészárok.

Bárcsak feláshatnék mindent:)

Előzmény: hadsz (5232)