Öki Creative Commons License 1998.10.22 0 0 317
Szasztok Drága HÖLGYEIM!
Kedves Vah Úr!
Szóval, mint már korábban utaltam rá én az ASTALTARSOS SERVERICUS kategóriába tartozom és mint ilyen sajna csak munkaidőben és azon egy kicsit túl, vagy előtte tudok nyomulni. Délután meg vár a lányom, a feleségem, meg az a sok hülye hobbim, amit néha a nők bogaraknak becéznek.
Szóval ezért van az, hogy mindig a legjobb részeknél maradok ki. Pedig bánom!!! Ráadásul még hiányoztok is!
Vikoca Drága! És milyen témakörben kutakodol?
Meggymag Kedvesem! Hogy vannak a tekik?
A részegségről, mint férfiasságról nem nyilatkozom ebben a megközelítésben.
Jómagam eccer-kétcer voltam már a delírium különböző fokozataiban.
Ha csak enyhén vagyok becsiccsenve, akkor sokak szerint még aranyosabb vagyok, mint józanul. Nem tolakszom, nem mászok rá a nőkre és nagyon jól el lehet velem társalogni.
Ha nagyon felöntök a garatra, akkor meg magamba fordulok és kijön belőlem a vándorszellem. Vagyis senki nem tarthat vissza, elindulok és megyek, úgy bele a nagyvilágba. Érdekes módon utólag mindig beugranak képkockák az utamról. Lehet, hogy ilyenkor elég esendő vagyok, de férfiasnak ezt nem nevezném. Na ezért nem is soxor fordul ez elő velem.
Utóljára csillaghulláskor volt, amikor ugye van egy oly barbár fegyveres testületi szokás, hogy le kell innyi a csillagról a piát. Ezt a kívülálló szurkolók és a rosszakarók elég férfiasnak vélik. A pohár meg általában söröskrigli, vagy hasonló "apró" termetű pohár szokott lenni, mert az olyan egészséges méretű. A probléma csupán annyi, hogy ilyenkor a beledobott csillagra nem sört szoktak locsálni, hanem valamilyen égetett szeszt. No aztán ezt nyeld le úgy, hogy nem ázol el teljesen. Én megtettem, bár utána a saját egészségem védelme érdekében elmentem finoman egy helyre és utána folytattam a "vedelést". Na akkor is elindultam gyalog. Januárban egy szál ingben. ( Tök férfias nem?) Haza mentem. Sem a cipőm orra, sem a nadrágom térdrésze nem volt elkopva, tehát kétlábon értem haza. Az utból nem emlékszem semmire a mai napig. Nem fáztam meg. Hazaérkezésemkor mosolyogtam, majd az ingem levétele közben a fotel háttámlájára borulva aludtam kb: 5 egész órát. Na ezt igazából nem látom férfiasnak.